Objekt som du inte skulle tänka på som bidrar till saneringen

Ibland de märkligaste föremål kan vara den mest effektiva på att rengöra ett hem, skulle du inte tänka på de flesta av dessa poster när det gäller städning och hemfrid men du har antagligen de flesta av dem om runt någonstans i ditt hem. Njut av dessa tips, och se till att använda dem regelbundet för att skapa och behålla ett rent hem.

Pensel

Med hjälp av en torr pensel som är minst 3 inches lång och innehåller borst är perfekt för dammtorkning och rengöring, inget för dig som hyr städfirma istället. Du kan använda den rena samlarföremål och antikviteter. För att rengöra dina foton prova att använda en bakelse pensel, det är mycket mjukare och vanligtvis kommer inte att repa dina favoritbilder, det kan också användas för att komma in i hörn och svåråtkomliga ställen.

Bröd

Ta en gammal bit vitt bröd, krossa och trycka ihop den till en boll med mjuk deg. Efter det kan du försiktigt badda den på ytan av målningar. När bollen av degen blir smutsiga ser och smutsiga, kan du helt enkelt kasta ut den och börja med en ny bit bröd. Du kan sedan använda en bakelse borste för att försiktigt bli av och borsta bort och smulor.

Vita handskar

Har du någonsin försökt att rengöra min rullgardiner och persienner i din hemfrid? Det hade vart enklare att anställa städfirma i stockholm men det är jobbigt om du har städat redan och det tar mycket tid. För att rengöra dessa mörkar enkelt, ta ett par vita bomullshandskar, och doppa fingrarna i lösningen av vinäger och kranvatten. Kontrollera att det är lika delar vatten och lika delar vinäger. Nästa du kör fingrarna ner varje sida av mörkarna på varje lamell. Det kan ta lite tid, men det är mer effektivt än någon annan känd metod som vi har stött på. Skölj handskarna när du behöver i en skål med rent vatten och åter dopp i ättikslösning.

Potatis

Ta en potatis och skär den i två halvor. Nästa ta hälften potatis och köra den över en lerig eller betsad täcke eller slip täcka. Sedan helt enkelt ta tygstycket och dränk den i kallt vatten, än att kasta den i nästa tvätt. Tyget ska komma ut fin och ren när du drar ut den, om inte upprepa och skölj igen.

Hemväxter

Växter är ett av de bästa sätten att hålla ett hus rent och fräscht. Inte nog med att de lägger till en trevlig känsla till ett hem och ger en fin aristotiskt talande utseende, de också rena luften i hemmet och hålla den fräsch. Forskning har visat att växt av alla slag, såsom palmer, engelska murgröna, ormbunkar, mums, och liknande växter kan ta bort så mycket som 87 procent av inomhusföroreningar.

Lint Borste

Dessa små verktyg är bra för att damma också. Använd dem på lampskärmar, fönstertätningar och hus växtblad.

Ris

För att tvätta bort en liten vas eller en vas med en smal öppning, satte ett par sked tals ris och en ½ kopp varmt vatten i vasen, sedan täcka den med handflatan, skaka kraftigt, skölj och njut frisk ren vas.

Hårttork

Städfirma i Stockholm är en sak men, dessa små poster som vanligtvis finns i badrummet är perfekta för rengöring av kristallkronor och takfläktar. Om dammet är extremt tjockt torrt spraya den med en blandning av fem delar vatten till en del vodka lätt och sedan slå den med fön igen.

Golfklubba

Bor du i stockholm har du säkert städbolag nära dig. Ta din favorit trä eller järn och slå in den med en mikrofiberduk, kan du även använda en kvast handtag. Fäst den på med en bit garn eller gummiband. Detta kan sedan användas för att bli av spindelväv och damm i de svåråtkomliga hörn och högt i tak.

Hårspray

Denna hårvård produkt fungerar utmärkt för att rensa upp färg på väggarna i din hemfrid stockholm. Imma områden med spray och torka genast ner för att bli av färgade markörer. Om ämnet krita vax, skrubba det drabbade området med en tandkräm täckt tandborste, eller som alternativ massage det med bakpulver och en fuktig mikrofiberduk.

Ketchup

Tillsammans med Worcestershire, är detta hushåll krydda perfekt för rengöring mässing. Om det ska rengöras för mycket rekommenderar vi att anlita städbolag stockholm.  Pressa en anständig mängd av ämnet till en trasa, gnugga bit mässing, skölj den med vatten och gnugga den med en torr handduk

Tennis Boll

Denna lilla gröna fuzz bollen är perfekt för rengöring av kakel, vinyl, träslöjd och väggar. Även om väggarna har färgen på dem bollen skadar inte, kommer du att bli förvånad över hur bra det fungerar.

Krita

För att bli av den otäcka ring på kragen effekten, rita över fläcken med en bit vit krita. Låt det blöta fettet alla upp och vänta några minuter. Nästa damm från krita och tvätta i tvättstugan som vanligt.
Förhoppningsvis kan dessa tips hjälper dig att skapa en hålla ditt hem trevligt och rent!