Hur man hjälper övergången av flytt för barnen

Barn får bifogas saker; de bygger sina unga och växande identiteter på ägodelar, platser och saker. Det är bara för att de är så nytt för världen att de inte har de erfarenheter som vi som vuxna har utvecklats och levt för att göra oss vilka vi är. Det är på grund av detta att det är viktigt att ta barnens känslor i beaktande när du flyttar. Detta betyder inte att undvika att flytta på grund av ett barn, det betyder bara att bidra till att göra övergången lättare för dem att hjälpa dem att växa in i det nya hemmet.

Det enklaste sättet att göra detta är att få barnet vänja sig vid nya hem tidigt och att få dem att känna sig som om de spelar en stor roll i valet av hem och flyttprocessen. För att göra detta se till att barnet får se huset tidigt, och ge sin input så att de känner att deras röst blir hörd. Ju mer engagerade dom är med flytten. ju gladare de kommer att vara om flytten. Bara en sån enkelt sak som att låta dom vara med när man hyr flyttbil är ENORMT. Detta kan verkligen få de glada och känna sig mer involverade. Ni kan hitta mer råd om flytt och barn här: http://flyttfirmaimalmö.se/ Och ju mer bekant det nya hemmet, desto bättre är det för barnet, kan du göra det genom att ställa upp små delar av hemmet som den tidigare. Det behöver inte vara överbord eftersom de barn behöver fortfarande vänja sig förändras, men att hänga några bilder upp på sitt rum på ett liknande sätt till sin gamla eller placera sängen på samma ställe kan vara tillräckligt för att mildra barn.

Det är viktigt att göra hela flytta en trevlig också, har barnet hjälp med packning och uppackning lådor och se till att de vet att de spelar en viktig del i processen.

För att se till att barnet är avslappnad är det också viktigt att ge uttryck för barnet att även om du flyttar till ett nytt hem ingenting annat kommer att förändras. Peppa dem genom att hjälpa dem att tänka på de positiva aspekterna av att flytta ut som det är ett nytt spel. Påminn dem om alla de roliga nya erfarenheter som de kommer att ha i det nya hemmet och möjligheten till nya vänner som de kommer att göra. Allt detta kommer att hjälpa lägga till känslan av trygghet, och göra flytten så smidig som möjligt. Det är också viktigt att hjälpa dem att komma ihåg att alla deras favorit leksaker fortfarande kommer att vara där, och att även om de kan ha vänner i deras gamla kvarter, betyder det inte att de inte kommer att lämna för alltid. Låt dem veta att de nu får tillfälle att besöka och göra nya spännande upplevelser, även om de flyttar till ett nytt hem.

De flesta barn kommer att ha en ganska smidig övergång så länge processen är alla hålls lättsam och rolig, och barnet hålls en del av planen och informerade om vad som händer. Vi måste komma ihåg att som barn stora förändringar kan vara skrämmande, och att en av de bästa sätten att undvika att låta som rädsla satt i är helt enkelt för att hålla dem uppdaterade.

Så länge de vet vad som händer de ska bli bra, och kommer vanligtvis att sluta älska det nya hemmet och allt som kommer med det. Du kan också räkna med att om du har ett husdjur eller husdjur flytten går otroligt smidigt på alla sätt. Så njut av ditt nya hem, sök upp “vad kostar magasinering i malmö“, och vidta lämpliga åtgärder för att hjälpa dig barn eller barn vänja sig tidigt för att undvika rörliga oro eller rädsla.

Lycka till!